вівторок, 4 вересня 2012 р.

Свято Першого Дзвоника

Світлій вересень знову скликає
В рідні школи своїх дітлахів…
   Саме такими словами розпочалася святкова лінійка 1 вересня 2012 року на подвірї гімназії №267 м. Києва, приурочена святу Першого Дзвоника та Дню Знань.
   968 учнів (32 класні колективи), педагогічний колектив, батьки, гості зібралися о 8 год. 30 хв., біля входу в гімназію в цей суботній ранок, щоб дати старт новому навчальному року.
   А день видався справді незвичайний, бо гімназія відзначала свій 25- річний ювілей.
   Відкрила свято директор гімназії Свирида Людмила Василівна.
Виступали почесні гості: Тертишний Олександр Павлович, представник Дарницької районної у м. Києві державної адміністрації, Безпалько Олександр Миколайович, заступник начальника управління освіти  Дарницької районної у м. Києві державної адміністрації, священик Свято- Ольгинської церкви отець Михаїл та інші.
    Найбільше привітань випало на долю першокласників, яких мандрувати незвичайними стежками в Країну Знань повели перші вчителі: Дідик Наталія Віталіївна, Рєзник Руслана Іванівна, Трембовецька Наталія Олексіївна.
     На святі виступали вихованці дитячого Зразкового ансамблю народного танцю «Гопак», випускники, першокласники, кращі учні гімназії.
     Захоплення у всіх присутніх викликала поява великого святкового торту, на честь 25-річчя гімназії, величальна пісня вчителів гімназії та запуск повітряних кульок.  
      А потім був перший дзвоник нового навчального року, благословення дітей батьками з українськими рушниками, зустріч біля порогу гімназії першокласників адміністрацію з духмяним короваєм.
     Нехай новий навчальний рік буде, як 1 вересня, сонячним, несе добрий настрій кожній дитині, кожному вчителю, кожній родині!



12 коментарів:

Семенко Дмитро сказав...

Мені сподобалось 1 Вересня! Наша гімназія - велика сім'я, яка знову зібралася.

Мовчан Тетяна сказав...

Це буд запам`ятовуючий початок в шкільне життя.

Анонім сказав...

Я вважаю це свято мабуть найголовніше у шкільному житті. Адже свято першего вересня це початок нашого навчання. Деякі діти ідуть у перший клас а деякі вже уходять зі школи. І нашій школі вже 25 років. І це вже досягнення.
Віталій Галицький 9-А

Анонім сказав...

Все було чудово, хороший початок року. Чепурко Даша 9а

Анонім сказав...

Це було справжнє свято для всіх ) Особливо для першокласників ) Удачі всім нам !
Сорокін Ярослав 9а

Unknown сказав...

Початок цього навчального року був особливим. Нашій гімназії 25 років! Я досі пам`ятаю все, що відбувалося 1 вересня!

Unknown сказав...

Це було дуже пам'ятне дійство. І кожен раз, як в перший. Гадаю ці спогади залишаться ще надовго у наших серцях.

Анонім сказав...

Дуже гарне свято ) ніколи не забуду цей день!
Настя Марюга 9а

Анонім сказав...

Свято першого дзвоника для кожного різний. Для дітей якіприйшли до першого класу це радісь, незабутні відчуття, але для дітей у яких цей рік буде останнім це можливо смуток, тому що вони останній раз почують перший шкільний дзвоник. 1 вересня діти прийдуть до школи відпочившими та радісними. Досі пам'ятаю коли мене мама привла до першого класу і я вперше почула шкільний дзвоник.
Анастасія Бадічко

Прошкіна Ольга 9-А сказав...

Це дуже важливе свято. Цей день я запам"ятала надовго, адже це був початок нового навчального року. Це можливість досягати нових, та нових вершин, та наверстати, те що не встиг у минулому році.

Анонім сказав...

Чудово було побачити всіх після довгих канікул. Лінійка пройшла цікаво!
Бородавко Олександра 9-Б

Юлія Тертична сказав...

В нашому шкільному музеї я була вже 2 рази. Це, безперечно, цікаве місце, що відкриває різні сторінки життя нашої гімназії. Дуже цікава історична частина музею, де є старі прапори, шкільна форма, фото, документи, перший комп’ютер і друкарська машинка нашої гімназії. Вони допомогли вже не одній дитині глибше зануритися у цікаву історію нашого навчального закладу і краще пізнати його. У сучасній частині музею є безліч нагород гімназії, що підкреслюють її велич.
В цілому мені подобається наш музей, особливо його історична частина, але, на мою думку, його можна було б зробити більш доступним, хоча б сучасні нагороди вставити гарно навпроти головного входу, що кожний присутній бачив, у якій удовій гімназії він знаходиться…