вівторок, 26 лютого 2013 р.

День друзів Гуманітарного інституту



22 лютого на запрошення в рамках співпраці з Гуманітарним інститутом Київського університету імені Бориса Грінченка група випускників гімназії №267 взяла участь у святкуванні Дня друзів Гуманітарного інституту.

Учні гімназії вже мають досвід участі зі своїми проектами у Тижні науки Гуманітарного інституту, де представляли творчі роботи щодо художнього розуміння гуманістичної філософії творчості Т. Г. Шевченка.
У цьому році в рамках Фестивалю науки планується презентація інтегрованого проекту. В якості перших глядачів учні гімназії були присутні на відкритті аудиторії "Університетської освіти" та презентації  її змістового оформлення, побували з екскурсією в "А-студії", де ознайомились з новим перспективним напрямом Медіа-освіти. Також випускники гімназії побували на зустрічі з поетесою Надією Гаврилюк і перекладачем Оленою О'Лір та на презентації напрямів стильових течій сучасної української поезії  Д. Лазуткіна, О. Коцарева та П. Коробчука, які є друзями університету. Завершив зустріч святковий вечір друзів Гуманітарного інституту з нагоди 5-річчя ВНЗ.

 Співпраця гімназії та Гуманітарного інституту Київського університету імені Бориса Грінченка виходить на новий рівень через підписання Угоди про співробітництво.

Сподіваємося на подальшу плідну наукову, навчальну і творчу співпрацю.

Немає коментарів: