понеділок, 27 травня 2013 р.

Свято Останнього дзвоника


24 травня відбулося урочисте свято Oстаннього дзвоника. На святковій лінійці зібралися 967 учнів. Директор гімназії Людмила Василівна Свирида відмітила у вітальному слові учнівські успіхи та нагородила грамотами 73-х відмінників навчання. За активну участь у громадському житті грамоти отримали 29 учнів. Не обійшли увагою активних  батьківського комітету гімназії. Вони отримали 74 грамоти за активну участь у житті класів та гімназії.

Привітати з вдалим закінченням навчального року на урочисту лінійку завітали гості. О.В.Майдебура, кандидат наук, доцент кафедри маркетингу НАУ вручила гімназистам сертифікати про закінчення курсу «Основи маркетингу та раціональної поведінки».    Письменниця Євгенія Пірог, засновниця авторського творчого проекту-об'єднання «Всі мрії», яка співпрацює з нашою гімназією в рамках Всеукраїнської ініціативи «Додай читання», подарувала творчим учням Золоте перо та побажала подальших успіхів у прекрасній справі популяризації читання.
Останній дзвоник пролунав сьогодні для наших випускників. В 2012-2013 навчальному році 11-тий клас закінчили 53 учні, а в 9-х класах маємо 109 випускників.









Ось і прийшов той час, на який всі вони так довго чекали. Пролунав останній дзвоник. Малечі він сповістив про те, що настала чудова пора - літні канікули. Хочеться побажати, щоб вони були незабутніми, веселими та цікавими, щоб восени, коли ви повернетесь за шкільні парти, буде про що розповісти друзям.
Дзвіночки, стрічки, квіти, повітряні кульки і посмішки - випускники та їх ні класні керівники добре підготувались до останнього шкільного дзвоника. Настанови вчителів, традиційний шкільний вальс, розчулених батьків…

Для випускників цей останній дзвоник буде також і сумним, тому що він сповістить про розставання з дитинством і про те, що вже завтра настане доросле життя. Дуже хочеться, щоб всі молоді люди вступили до тих навчальних закладів, які вони для себе обрали, отримали гарну сучасну освіту і улюблену професію. Впевнені, що всі ми - батьки та педагогічний колектив гімназії №267 - пишатимемося вашими досягненнями.
Слова привітання та побажання не забувати шкільний поріг - це запам'ятається випускникам на все життя. Як і прощальний вальс. Під його акорди так легко розправити зміцнілі для самостійного польоту крила.
Пірог А.Г. - заступник директора з науково-методичної роботи.

3 коментарі:

Анонім сказав...

Останній дзвінок це завжди сумно, бо багато учнів покидають свій другий дім і вступають у доросле життя!!! Смірнова Катерина))

Unknown сказав...

Я підтримую твердження Катерини, проте ще хочу додати, що це є свято відпочинку!!!

Unknown сказав...

Як завжди, все пройшло на вищому рівні!!!Останній дзвоник був достатньо веселим та цікавим. Нікого незалишив байдужим!!!