суботу, 5 травня 2018 р.

Зустріч гостей


18 квітня до нашої гімназії завітала делегація Отинійської ЗОШ І-ІІІ ст. Івано-Франківської області
Підтримують дружні стосунки наші навчальні заклади вже майже 5 років. За цей період неодноразово відбувся обмін групами між школами. Цього року Володимир Іванович Андрійчук, учитель музичного мистецтва Отинійської школи, привіз до Києва свій ансамбль дівчат «Зорепад».
Два дні ми радо приймали гостей: організували для них цікаві екскурсії до Музею Води, Музею історичних коштовностей України, виставки мініатюр С.М.Сябристого, пішу екскурсію містом Києвом (Кричевська Ю.Ю., Дзюба С.О., Кутурженко Т.І.), запросили до дружньої співпраці на майстер-клас з виготовлення декоративних квіток (керівник Барзиловська Н.В.) та на засідання літературного клубу «Алые паруса» за темою «Усього живого непорушний зв'язок…» (Борщик Н.В., Попова Н.П.). Для наших учнів ансамбль «Зорепад» показав концерт, який не залишив жодного байдужого з  усіх глядачів 4-х, 6-х, 8-х, 10-х класів.
19 квітня втомлені, але дуже задоволені гості виїхали додому. Перед від’їздом вони висловили слова подяки адміністрації, педагогічному колективу та учням гімназії за такий теплий і щирий прийом.






2 коментарі:

Ира сказав...

Долгожданная встреча состоялась, как говорится. Для меня это не просто знакомые с Ивано-Франковска, а действительно друзья, с которыми я знакома гораздо дольше, чем 5-ть лет. И мне была очень приятна данная встреча.


https://idbubblemint.blogspot.com/

Кate сказав...

Хочу поділитися своїми враженнями про це свято. Я щиро вдячна вчителям за можливість брати участь у цьому заході, адже я вклала у нього частинку своєї душі та серця. На мою думку, зібрання клубу "Перспектива" є актуальним у наш час, зважаючи на трагічні події на Сході України.