понеділок, 7 травня 2018 р.

Патріотичний флешмоб гімназії


Патріотичний флешмоб відбувся 2 травня 2018 року біля блокпосту пам'яті Дарниця - "Війна, якої немає". Участь прийняли учні 8-их і 10-их класів гімназії №267, а також учасники джур рою Андрієнко Анастасія та Щербак Наталія. Усім дякуємо!



8 коментарів:

Paprika20011759 сказав...

Цікава задумка, дуже гарно вийшло) Молодці!!!

Казьмірук Костя сказав...

Гарний флешмоб, сподіваюся, що частіше вони будуть проходити в нашій школі. У мене в блозі теж є цікава інформація про цю подію.

kate.kolomiets21@gmail.com сказав...

Дуже сподобалось відео. Горда за своїх однокласниць, які долучилися до створення даної композиції. Та гідно представили нашу гімназію.

Arina Ponezhda сказав...

Я дуже пишаюся тим, що змогла прийняти участь у цьому патріотичному заході. Якщо ви хочете дізнатися про цей захід більше, переходьте до мого блогу! Буду чекати!

Natil сказав...

Захід був просто чудовим, ми отримали на ньому багато емоцій та досвіду. Мені дуже сподобалась ця подія і я б з задоволенням прийняла участь і в інших схожих заходах! В моєму блозі ви зможете дізнатись більше цікавих фактів про цю подію!

Настя сказав...

Я особисто брала участь в цьому чудовому заході. А також сама ставила хореографію та монтувала музику. Дякую усім, хто мене підтримав. Сподіваюсь, що результат всім сподобався.

Katerina Shalagai сказав...

Ми повинні пам'ятати героїв - людей, через яких ми можемо спокійно прогулюватися дарницькими вулицями.
Молодці дівчата, що привертають увагу до подібних виставок!

Toma сказав...

Я була дуже рада взяти участь у флешмобі та відвідати музей "Блокпост пам'яті Дарниця". Я вважаю, що ми маємо частіше говорити про героїв нашої держави і організовувати такі патріотичні заходи!
До речі, в своєму блозі я дещо детальніше описала свої думки щодо цієї події. Тож, переходьте за посиланням щоб дізнатися більше: https://tomakiev.blogspot.com/